SLENDEREN
Bewegingsbanken
IJSSELSTEIN

Wat is Slender you?

De zes apparaten die hierbij worden gebruikt, worden aangedreven door elektromotoren. Elk van de banken activeert een apart gedeelte van het lichaam en verstevigt de spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer.


Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil. De totale training duurt per keer in totaal 1 uur, dus dat is 10 minuten per apparaat.

Voor wie is Slender You?

In principe is het slenderen geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar tot 100 jaar die gewoon lekker een uurtje willen ontspannen. Maar het is bijzonder geschikt voor personen wie:

- een dieet volgen of willen gaan volgen

- last hebben van cellulitis

- om medische redenen niet kunnen/mogen sporten

- pas zijn bevallen

Wat doet Slender You op medisch gebied?

Slender You is een bewegingstherapie, die u kan toepassen bij verschillende klachen van medische aard. Enkele voorbeelden waarvoor het slenderen uitermate geschikt is:


- reuma

- atitis

- artrose

- stijve nek

- rug & schouders

- spieraandoeningen

- koude handen en/of voeten

- nachtelijke krampen

- fibromyalagie

- hypermobiliteit  


Wij werken met opgeleid personeel, onze  medewerksters kunnen dus vakkundig begeleiden. Bijkomend voordeel is dat Slender You u slanker maakt, u ziet overtollige centimeters verdwijnen doordat het lichaam strakker wordt. Daarnaast zal uw lichaam soepeler en sterker worden en zult u zich heerlijk fit en ontspannen voelen.