top of page

BELLY ATTACK

Verlies gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken!

Infrarood-dieptewartme dringt diep in het lichaam door activeert de watermoleculen in het lichaam. Deze actieve watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en efficientie van het metabolisme waardoor afvalstoffen sneller en efficienter worden afgevoerd. Ook de zuurgraad in het bloed wordt minder waardoor er meer zuurstof in het bloed komt.

 

De onzichtbare stralen van korte, 'normale' infrarood-dieptewarmte stralen is het wel mogelijk om diep in het lichaam binnen te dringen en daar voor warmte te zorgen. Hierdoor verdwijden de haarvaatjes wat weer resulteert in een betere bloedcirculatie.

Ook het metabolisme van de weefsels en cellen wordt geactiveerd. Dit is ook zeer bevordelijk voor het afvoeren van de afvalstoffen uit het lichaam. 

 

De 'normale' inflarood straling zorgt voor een warmte sensatie op de opperhuid. Deze infrarood straling penetreert de huid minimaal binnen. Infrarood-dieptewarmte is een stuk sterkere straling en en staat ook een stap hoger in het infrarood-lichtpuntcentrum. 

 

Infrarood dieptewarmte straling gaat sporten bereikt u dubbel resultaat in hetzelfde uur!

  • Verbetering van de stofwisseling

  •  Snellere vetverbranding

  • Gewichtsafname

  • Een fit en vitaler gevoel

  • Verbetering van het figuur

  • Conditioneel een snelle verbetering 


Door trainen met de Vacutrainer zul je merken dat er optimale vetverbranding plaats vindt. De huid wordt weer glad en egaal en de vermindering van omvang is hierdoor op deze plaatsen direct waarneembaar.

belly_edited.png
Vrouwen in zwart ondergoed
logo3.png
Vrouwen in zwart ondergoed
bottom of page